Creatief met borrelnootjes

De kerstdagen zijn voor meer mensen een aantrekkelijk moment om eens wat mazen in de wetgeving te zoeken.

Hoe kost mijn kerstborrel zo min mogelijk belasting?

Er zijn overigens wel meer voordeeltjes te halen uit een eigen bedrijfspand, zoals belastingvrij parkeren. Maar dat voor een andere keer.

 

Jeroen van Rossum, 24 december 2018.

Logo van ENOTEAM Administratiekantoor

De redactie van ESK belicht actuele kwesties. Wij leggen het verband tussen (fiscale) wetgeving en ondernemen, maar een persoonlijke opinie steken wij niet onder stoelen of banken. Als lezer kun je vragen op ons formulier stellen. Wij doen ons best om juiste en accurate informatie te geven, maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten of verkeerde interpretaties.

Waarschuwing: wat waar is als het wordt geschreven kan achterhaald raken door ontwikkelingen in wetgeving, techniek en economie. Raadpleeg daarom altijd een professional voordat je grote beslissingen neemt. De kosten om een deskundige in te huren wegen niet op tegen de kosten van een miskleun.

Bronnen:

Werkkostenregeling: maak van je kerstborrel een opleidingsevent: https://www.accountancyvanmorgen.nl/2018/12/21/werkkostenregeling-maak-van-je-kerstborrel-een-opleidingsevent/?fbclid=IwAR3qcexQ8rMS3d5Zs8qiUQL7lVSOuBcunFKMadwLUR2ekdCfTvKYlMIU19w